Hager Logistic Centre

Blieskastel, 2006 – 2008
Industrial buildings

The new German Hager Logistics Centre is designed to replace a number of different warehouses all over the country, enabling fast and efficient processing of orders. Quality architecture and functional design were the key concerns.

The result is a warehouse with direct lorry access to the loading docks and an extremely flexible interior, creating a space that offers the ability to cope with the changing demands of the company. Like a frame, a canopy extends along the length of the building and down the sides, offering protection from both the sun and rain. It enhances the clarity of the design, harmoniously combining functionality and aesthetics.

Involved s+s unitsAB

Technical details:

Client: Hager Electro GmbH & Co. KG
Typology: Industrial buildings
Gross floor area: 7,750 m² (inkl. stock)
Project architect: Till Schneider, Christian Simons
Project manager: Nina Delius
Construction management: "Community of tenderers Hager": Peter Gross GmbH & Co. KG, St. Ingbert; Wolf & Sofsky GmbH & Co. KG, Zweibrücken; Wolff Hoch- und Ingenieurbau GmbH & Co. KG, Saarbrücken
Procurement documentation: Direct
Service phases (HOAI): 1-9
download project PDFadd project to watchlist
share project:
previous Projectnext Project